Tips

Opruimen

Zorg voor een lichte en opgeruimde woonkamer. Een woonkamer vol planten, beeldjes, fotolijstjes en dergelijke oogt snel onrustig en druk. Een paar woonaccessoires volstaan om een sfeervol beeld te creëren. Zorg voor een nette keuken en een leeg aanrechtblad. Apparatuur kan uiteraard blijven staan. Probeer sfeer te brengen in de badkamer door gebruik te maken van slechts enkele accessoires. Haal tandenborstel-bekers, shampoo-flessen en dergelijke even weg.


Tuin & huis

De voorzijde is voor veel belangstellenden een eerste kennismaking met uw huis. Maak de oprit zoveel mogelijk vrij. Te veel geparkeerde auto's of een caravan zorgen voor een onrustig beeld. Als het kan laat dan zo veel mogelijk weg.

Ook de tuin is een belangrijke koopoverweging. Maai het gras en loop de tuin even na. Ook hier geldt: liever enkele tuinobjecten zoals een beeld, bloembak, vaas of ligstoelen dan een overdaad aan snuisterijen.


Creëer ruimte

Om de oppervlakte van uw woonkamer goed tot uitdrukking te brengen kan het nuttig zijn een fauteuil of bank even te verplaatsen. Onze fotograaf helpt u daarbij.

Slaapkamers zijn door de geringe oppervlakte niet eenvoudig in beeld te brengen. Toch zal de fotograaf dat ook bij u proberen. Zorg ook hier voor rust door persoonlijke foto’s, stoelen en tijdschriften te verwijderen.